Usuwanie sejfów
Remove Safes
Jeśli skonfigurowano wiele sejfów, ale niektóre z nich ustawiono jako nieaktywne, mogą nadal być wyświetlane w oknie dialogowym „Wybierz Sejf” (Select Safe). Aby usunąć te nieaktywne sejfy z listy rozwijanej, kliknij sejf prawym przyciskiem myszy i wybierz „Usuń Sejf” (Remove Safe):

Zostanie wyświetlona prośba o potwierdzenie, ponieważ wszystkie pliki zapisane w pamięci podręcznej lub zmodyfikowane lokalnie mogą zostać utracone.

Po potwierdzeniu tej operacji zostanie wyświetlony komunikat informujący, że dane sejfu zostały pomyślnie usunięte.

Oryginał: Remove Safes