Wyczyść pamięć podręczną
Clear Cache
Dopóki nie zatwierdzisz pliku (check in), zmiany są przechowywane lokalnie na Twoim komputerze i niedostępne dla innych. Nazywa się to kopią roboczą (Working Copy) pliku. Możesz nadal edytować i zapisywać kopie robocze, ale nie będą one widoczne dla innych ani nie utworzą wersji, dopóki nie zatwierdzisz pliku w Sejfie (Safe).
Niezmodyfikowane kopie robocze możesz usunąć z lokalnej pamięci podręcznej, klikając prawym przyciskiem myszy folder projektu i wybierając „Wyczyść pamięć podręczną” (Clear Cache). Zwolni to lokalną przestrzeń dyskową. Zobaczysz poniższe okno dialogowe z prośbą o potwierdzenie decyzji o wyczyszczeniu tych plików z pamięci podręcznej.

Oryginał: Clear Cache