Czyszczenie wersji
Purge Version
Ta funkcja jest dostępna w „Przeglądarce PDM” (PDM Browser) w wersji 28.1 lub nowszej. Gdy po kilku edycjach określonego modelu zostaną one wprowadzone do sejfu, możesz uznać, że starsze wersje nie są już potrzebne, i chcieć je usunąć.
Czyszczenie wersji
Dział zatytułowany „Czyszczenie wersji”Aby wyczyścić wersję, która nie jest już potrzebna, kliknij kartę „Wersja” (Version) w „Przeglądarce PDM”, kliknij prawym przyciskiem myszy widok, który chcesz usunąć, i kliknij „Wyczyść wersję” (Purge Version).

Oryginał: Purge Version