Synchronizowanie Paska historii operacji między konfiguracjami
Syncing the Feature History Bar across Configurations

Możesz zachować synchronizację „Paska historii operacji” we wszystkich konfiguracjach. Opcja ta jest domyślnie włączona.
Jak włączyć lub wyłączyć synchronizację „Paska historii operacji”
Dział zatytułowany „Jak włączyć lub wyłączyć synchronizację „Paska historii operacji””Ta funkcja jest dostępna wyłącznie w menu.
Włącz lub wyłącz synchronizację „Paska historii operacji”
-
Otwórz menu i wybierz kolejno „Operacje” (Features) > „Zaktualizowana aktywna konfiguracja” (Updated Active Configuration).
-
Jeśli ta opcja jest zaznaczona, „Pasek historii operacji” zostanie zsynchronizowany po przełączeniu na inną „Aktywną konfigurację” (Active Configuration).
Gdy ta opcja jest wyłączona, położenie „Paska historii operacji” może być inne w każdej konfiguracji.
Oryginał: Syncing the Feature History Bar across Configurations