Przejdź do głównej zawartości

Twoja licencja została wcześniej zwrócona na serwer

Your license was earlier released back to the server

Ten komunikat oznacza, że licencja została zwrócona na serwer i dlatego nie jest obecnie aktywna na tym komputerze.

Wprowadź ponownie klucz licencyjny.


Oryginał: Your license was earlier released back to the server